
Fotografije koje ste mislili da su sigurne u Google Drive-u više neće biti: Proverite ovo odmah
1
Google ukida automatsku sinhronizaciju između Drive-a i Photos-a. Postojeće fotografije ostaju netaknute, ali nove treba ručno podesiti za backup

Google ukida automatsku sinhronizaciju između Drive-a i Photos-a. Postojeće fotografije ostaju netaknute, ali nove treba ručno podesiti za backup