Novine SrbijaNovine Srbija
PočetnaPretragaSačuvanoPodešavanja
Pečenjem rotkvice postaju slatke i mekane: Probajte ih u laganoj testenini sa limunom i maslinama

Pečenjem rotkvice postaju slatke i mekane: Probajte ih u laganoj testenini sa limunom i maslinama

Telegraf logoTelegraf
Pre 3 sata

Postoje ljudi koji obožavaju rotkvice i jedu ih bez razmišljanja, ali i oni koji ih ne mogu ni da zamisle zbog tog karakterističnog „zemljanog“ mirisa i blago.

Pročitajte ceo članak na originalnom izvoru

Pročitaj na Telegraf

Slične vesti

Posne punjene paprike po receptu Slavice Rokvić: Preukusne i sočne, ne oseti se da nemaju meso

Posne punjene paprike po receptu Slavice Rokvić: Preukusne i sočne, ne oseti se da nemaju meso

Srbija DanasSrbija Danas|Pre 1 dan
Najlepši POSNI ROLAT sa pečurkama za slavsku trpezu - Osvaja izgledom i ukusom, a priprema ne može biti lakša

Najlepši POSNI ROLAT sa pečurkama za slavsku trpezu - Osvaja izgledom i ukusom, a priprema ne može biti lakša

Srbija DanasSrbija Danas|Pre 17 sati
Slavi Rokvić pravi najslađu makovnjaču: Recept za preukusnu štrudlu ima jedan tajni sastojak - Stavite ga u smesu i bićete oduševljeni

Slavi Rokvić pravi najslađu makovnjaču: Recept za preukusnu štrudlu ima jedan tajni sastojak - Stavite ga u smesu i bićete oduševljeni

Srbija DanasSrbija Danas|Pre 2 dana
Pečeni oslić iz rerne - hrskava koža, sočno meso i savršeno posluženje za svaku slavsku trpezu

Pečeni oslić iz rerne - hrskava koža, sočno meso i savršeno posluženje za svaku slavsku trpezu

Srbija DanasSrbija Danas|Pre 3 dana
Kremasta praznična musaka: Recept koji ćete obožavati

Kremasta praznična musaka: Recept koji ćete obožavati

NedeljnikNedeljnik|Pre 7 sati
Pečeni krompiri biće savršeno hrskavi i mekani ako se doda jedan jednostavan sastojak

Pečeni krompiri biće savršeno hrskavi i mekani ako se doda jedan jednostavan sastojak

TelegrafTelegraf|Pre 3 dana
Nazad na početnu
Početna
Pretraga
Sačuvano
Podešavanja