Novine SrbijaNovine Srbija
PočetnaPretragaSačuvanoPodešavanja

Tajna savršenog prebranca: Kako da pasulj ostane sočan i kremast čak i trećeg dana nakon pripreme

Telegraf
Invalid Date

Svi smo ovo iskusili - pasulj prebranac koji je prvog dana bio kralj trpeze, a već sutradan postao razočaranje.

Pročitajte ceo članak na originalnom izvoru

Pročitaj na Telegraf

Slične vesti

Daje lepši ukus i SPREČAVA NADIMANJE: Ubacite OVO U POSNI PREBRANAC i biće najbolji koji ste do sada probali!

Daje lepši ukus i SPREČAVA NADIMANJE: Ubacite OVO U POSNI PREBRANAC i biće najbolji koji ste do sada probali!

Srbija DanasSrbija Danas|Pre 6 dana
Kako da testo ostane meko i sveže nekoliko dana: U brašno dodajte dva zaboravljena sastojka

Kako da testo ostane meko i sveže nekoliko dana: U brašno dodajte dva zaboravljena sastojka

EspresoEspreso|Pre 7 dana
Za ljubitelje pečuraka ovo predjelo biće pun pogodak: Sprema se za manje od pola sata, a ovo mu daje poseban šmek

Za ljubitelje pečuraka ovo predjelo biće pun pogodak: Sprema se za manje od pola sata, a ovo mu daje poseban šmek

EspresoEspreso|Pre 19 sati
Slavni kuvar otkrio tajnu najukusnijeg gulaša: Trik zbog kojeg je meso sočno i mekano
Zabava

Slavni kuvar otkrio tajnu najukusnijeg gulaša: Trik zbog kojeg je meso sočno i mekano

AloAlo|Pre 6 dana
POSNI PODVARAK - savršen RUČAK ZA DANE POSTA: Ako nemate ideju šta jesti - uz ovo jelo ćete PRSTE POLIZATI i praviti ga iznova!

POSNI PODVARAK - savršen RUČAK ZA DANE POSTA: Ako nemate ideju šta jesti - uz ovo jelo ćete PRSTE POLIZATI i praviti ga iznova!

Srbija DanasSrbija Danas|Pre 2 dana
Majstorski specijalitet koji uspeva svima: Spremite brz obrok kojem niko neće odoleti, pravo čudo od recepta

Majstorski specijalitet koji uspeva svima: Spremite brz obrok kojem niko neće odoleti, pravo čudo od recepta

EspresoEspreso|Pre 21 sati
Nazad na početnu
Početna
Pretraga
Sačuvano
Podešavanja